Schildercursus

De schilderkunst verbindt. In de loop der jaren heb ik veel mooie ontmoetingen gehad met bezoekers van mijn exposities, kopers van mijn werken en collega-schilders. Vooral tijdens mijn cursussen kan ik de passie voor de schilderkunst delen.

Doel van de lessen is kennis te maken met klassieke schildertechnieken. Vanuit een schets gaan we op zoek naar toonwaarden (licht-donker) en daar overheen wordt olieverf in meer kleur en detail geschilderd. Een stapsgewijze opbouw dus van grof naar gedetailleerd.

Ook beginnende schilders kunnen deelnemen. Meer ervaren schilders worden begeleid op hun eigen niveau. We werken aan de hand van (liefs zelfgemaakte) foto’s. Portret, stilleven: alle thema’s zijn mogelijk. Naast een theoretisch deel zal ik ook regelmatig technieken demonstreren.

De nieuwe schildercursus  vindt wekelijks plaats vanaf  donderdag 30 november  2017 . Tien lessen wekelijks tot medio februari, met uitval van de kerstvakantie en carnaval  Na inschrijving stuur ik meer praktische informatie.

Cursustijden: van 14.30-17.30 u

Kosten: 375,- euro (exclusief materialen)

lokatie: Cultureel Centrum de Lindenberg, NIjmegen

. De capaciteit is beperkt. Heb je voor nu meer informatie nodig? Dan kan ik die op verzoek mailen.

Heeft u belangstelling? Stuur me een bericht.