Nature Art Fair 18-19 mei

Aalsmeer

In het weekend van 18/19 mei ga ik deelnemen aan de Nature Art Fair in Aalsmeer. Op deze beurs staan bloemen en natuur in de kunst centraal. De afgelopen maanden heb ik een nieuwe serie schilderijen gemaakt  waarin de bloem afgebeeld wordt in een betekenisvolle ( vaak abstracte) context. Daarbij figureert de bloem als een personage, een hoofdpersoon in een universeel verhaal. Met een zeer beperkt aantal kleuren  heb ik spannende beelden opgebouwd. Met mijn klassieke schilderskennis begeef ik me nu op het terrein van de moderne kunst. Graag nodig ik je uit te komen kijken op mijn stand( no. 7)  in Aalsmeer. Het belooft een interessante beurs te worden ( met  ook fotografie en beeldhouwkunst ). Als je onderstaande digitale uitnodiging uitprint krijg je gratis toegang. Adres: Kudelstaartseweg 1 Aalsmeer

Mijn ‘volgers’uit de regio wil ik echter een unieke kans bieden om het werk een week eerder in een preview te komen bekijken. Daarvoor open ik mijn atelier opzondagmiddag  12 mei van 12.00u. tot 17.00 u. Serieus geinteresseerden zijn op deze exclusieve middag   van harte welkom . Adres: Kraaijenhofkazerne, Molenveldlaan 146 ingang atelier( no 18) naast restaurant ‘In de Kazerne” Nijmegen. Wellicht tot ziens!

Paul van Ernich

Amaryllis 2019

www.paulvanernich.nl

www.natureartfair.nl